Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدرسه ۱۲ کلاسه برکت روستای نیرنگ شهرستان نوشهر با دستور مقام معظم رهبری به ۷۰۰ دانش‌آموز این روستا تقدیم می‌شود.

به گزارش مشرق، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با اعلام خبر «تقدیم مدرسه برکت به ۷۰۰ دانش‌آموز نوشهری با دستور رهبر انقلاب»، افزود: در جریان سفر مقام معظم رهبری به نوشهر، با توجه به درخواست‌های مردمی و پیگیری‌های نمایندگان استان مازندران، احداث یک مدرسه در روستای نیرنگ از توابع این شهرستان مورد تایید ایشان قرار گرفت و به بنیاد برکت ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: ایجاد ۲ هزار شغل با «چرخ برکت»

امیرحسین مدنی ادامه داد: پس از ابلاغ رهبر معظم انقلاب، ساخت مدرسه‌ای ۱۲ کلاسه با ظرفیت پذیرش ۷۰۰ دانش‌آموز در زمینی به مساحت ۳ هزار مترمربع با زیربنای ۱۷۰۰ مترمربع در دستور کار بنیاد برکت قرار گرفت.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۳۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی بنیاد برکت برای ساخت این مدرسه اظهار داشت: قرار است ۷۰۰ دانش‌آموز پسر و دختر روستای نیرنگ به عنوان یکی از بزرگ‌ترین روستاهای استان مازندران در دو شیفت مشغول تحصیل در مدرسه برکت شوند.

ببینید: فیلم/ افتتاح ۱۵۰ مدرسه به همت بنیاد برکت

مدنی خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به احداث مسکن مهر در نزدیکی روستای نیرنگ، دانش‌آموزان ساکن در این مجتمع‌های مسکونی هم می‌توانند از خدمات آموزشی مدرسه اهدایی رهبر معظم انقلاب استفاده کنند.

مدیرعامل بنیاد برکت درباره امکانات مدرسه ۱۲ کلاسه روستای نیرنگ توضیح داد: این مدرسه بر اساس آخرین استانداردهای روز مدرسه‌سازی مراحل پایانی ساخت را می‌گذراند و دارای امکاناتی همچون آزمایشگاه، سایت رایانه‌ای، چمن مصنوعی و نمازخانه است.

وی یادآور شد: مدرسه قبلی این روستا اوضاع بسیار بدی داشت و از سطح کیفی پایینی برخوردار بود، به طوری‌که ادامه تحصیل را برای دانش‌آموزان دشوار کرده بود.

مدنی با تاکید بر تحویل و افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه برکت روستای نیرنگ تا پایان مهرماه امسال گفت: شیوع ویروس کرونا و مشکلات برآمده از آن از جمله کمبود نیروی انسانی باعث شد تا روند ساخت این مدرسه با مشکلاتی مواجه شود که به سرعت برطرف شد و ساختمان مدرسه مراحل نازک‌کاری را پشت سر می‌گذارد. 

مدیرعامل بنیاد برکت در تشریح اقدامات این بنیاد در حوزه مدرسه‌سازی در استان مازندران عنوان کرد: بنیاد برکت نسبت به ساخت ۵۹ مدرسه با ۳۷۳ کلاس درس در مازندران متعهد است که تا به امروز ۴۶ مدرسه را با ۲۹۸ کلاس درس به بهره‌برداری رسانده.

به گفته وی، بنیاد برکت برای ساخت ۵۹ مدرسه در استان مازندران ۳۹۰ میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی و هزینه کرده است.

مدنی با اشاره به نهضت مدرسه‌سازی بنیاد برکت در مناطق محروم گفت: بنیاد نسبت به ساخت یک‌هزار و ۹۱۱ مدرسه با ۱۰ هزار و ۳۰۰ کلاس درس متعهد است که از این تعداد، یک‌هزار و ۳۸۰ مدرسه با ۷ هزار و ۴۰۰ کلاس درس و ظرفیت پذیرش ۲۲۵ هزار دانش‌آموز افتتاح شده یا آماده افتتاح است.

مدیرعامل بنیاد برکت میزان سرمایه‌گذاری این بنیاد برای ساخت مدارس در مناطق محروم را ۱۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: ۲ هزار و ۷۵۹ روستای محروم در سراسر کشور تحت پوشش فعالیت‌های مدرسه‌سازی بنیاد برکت قرار دارند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ رهبر انقلاب مسکن مهر مقام معظم رهبری مشرق دانش آموزان بنیاد برکت مدرسه مدرسه سازی استان مازندران مدیرعامل بنیاد برکت استان مازندران ۷۰۰ دانش آموز روستای نیرنگ مدرسه سازی ۱۲ کلاسه کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۰۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی

مدیر اقتصادی بنیاد برکت با اشاره به تمرکز روی زنجیره سبز و آبی (کشاورزی و آبزی‌پروری) گفت:‌بنیاد برکت هیچ نوع تصدی‌گری ندارد و فقط تامین مالی را بر عهده دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رضا پسنده در حاشیه برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بنیاد برکت از سال گذشته تمرکز ویژه‌ای را روی زنجیره بررسی، تحقق و تفحص را شروع کرده است.

وی با بیان این‌که 2 زنجیره سبز و آبی مورد بررسی و تحقق قرار گرفته است، ادامه داد: در زنجیره سبز یعنی کشاورزی ارکان‌های اصلی از جمله جهاد کشاورزی، نظام مهندسی، شهرک‌های کشاورزی و ... حضور دارند که تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها را بر عهده دارند.

وی یادآور شد: در زنجیره آبی (آبز‌پروری) نیز شیلات، اتحادیه آبزیان،‌ شهرک‌های کشاورزی،‌ سازمان تحقیقات شیلات و ... حضور دارند.  بنیاد برکت هیچ نوع تصدی‌گری ندارد و فقط تامین مالی را بر عهده دارد. در بخش زنجیره آبی 800 و در بخش زنجیره سبز 2200 طرح در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • ساخت بیمارستان بهارستان از محل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • ۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • نمایشگاه شهدا سمنان برای بازدید رهبر معظم انقلاب آماده می‌شود
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس
  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان مشهد در حال ساخت است