Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@22:54:01 GMT

معلم جوان اهوازی، سر خط خبرها (+عکس)

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۴۸۵۳۹

معلم جوان اهوازی، سر خط خبرها (+عکس)

چند روزی است که تصاویر تدریسش در حیاط مدرسه در فضای مجازی دست به دست می‌شود؛ معلمی که برای تدریس چند تن از دانش آموزان خود که از داشتن گوشی هوشمند و تبلت محروم هستند، روزانه مسیر ۱۳۴ کیلومتری اهواز تا روستای عماشیه دهستان عنافچه شهرستان باوی در استان خوزستان را طی می‌کند.

در شرایطی که بسیاری از معلمان فقط به صورت مجازی، به تدریس دانش‌آموزان خود می‌پردازند، منصور حمیدی علاوه بر آموزش مجازی، روزانه با طی مسیری طولانی، به آموزش حضوری دانش‌آموزان خود در محل مدرسه نیز می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، برای گفت‌وگو با این معلم جوان، از مسیر ناهموار چندین روستا عبور می‌کنیم تا به مدرسه محل تدریس او در روستای عماشیه می‌رسیم؛ مدرسه کوچک شهید نبگانی در وسط این روستا دیده می‌شود. وارد مدرسه می‌شویم، یک کلاس جدا از ساختمان اصلی مدرسه خودنمایی می‌کند و در گوشه‌ای دیگر کلاس کانکسی به چشم می‌خورد. این مدرسه کوچک محل تحصیل دانش آموزان ۱۵ روستای اطراف است.

ساختمان اصلی مدرسه سه کلاس در خود جای داده است؛ در یکی از کلاس‌ها معلمی مشغول تدریس یک دانش‌آموز دبیرستانی است. دلیل حضور دانش آموز در مدرسه را جویا می‌شوم و او علت را نداشتن تبلت و یا گوشی هوشمند عنوان می‌کند و هر روز مسیر ۱۴ کیلومتری را از خانه‌شان در یکی از روستاهای اطراف، تا مدرسه طی می‌کند. دغدغه اصلی این دانش‌آموز دختر، نبود سرویس است. می‌گوید سال‌های پیش سرویس ایاب و ذهابی در نظر گرفته می‌شد اما امسال خبری از آن نیست. در کلاس دیگر نیز یک معلم مشغول تدریس مجازی و ضبط ویدئو است. سراغ کلاس آقای حمیدی را می‌گیریم که متوجه می‌شویم در گوشه‌ای از این حیاط کوچک جای دارد؛ همان کلاس کانکسی.

حمیدی که سرباز معلمی جوان و دارای مدرک کارشناسی ارشد رشته حقوق است، می‌گوید: بچه‌های دبستانی در کلاس کانکسی درس می‌خوانند، وقتی هوا گرم می‌شود، بچه‌ها را به حیاط راهنمایی می‌کنم و کلاس درس را به زیرسایه درختان منتقل می‌کنم. حالا هم که کرونا شیوع پیدا کرده برای هر دانش‌آموز ساعتی معین، حدودا یک تا یک ساعت و نیم در روز مشخص و کلاس را در حیاط مدرسه برگزار می‌کنم تا بچه‌ها در این شرایط کرونایی با رعایت فاصله فیزیکی، دچار مشکل نشوند.

این معلم ۲۸ ساله اهوازی ادامه می‌دهد: من معلم ۲۷ دانش‌آموز ابتدایی هستم که از این تعداد ۱۱ دانش آموز به دلیل مشکلات مالی از تبلت و آموزش غیرحضوری محروم هستند. به این دلیل برای این ۱۱ نفر هر روز کلاس حضوری برگزار می‌کنم و خوشبختانه بعد از انتشار تصاویر تدریسم در فضای مجازی، یکی از خیرین سه تبلت به دانش‌آموزان نیازمند اهدا کرد.

وی با بیان اینکه هر روز مسیر ۱۳۴ کیلومتری اهواز تا روستای عماشیه را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کنم، گفت: هر روز این مسافت را به عشق دانش‌آموزانم طی می‌کنم تا به مدرسه برسم چرا که برخی از دانش آموزان این روستاها از وضعیت مالی خوبی برخوردار نیستند، به این دلیل هر روز کلاس‌های حضوری را برای‌شان برگزار می‌کنم تا از دیگر دانش‌آموزان عقب نیفتند.

به گزارش ایسنا، در روزگار کرونا نه تنها پزشکان، پرستاران و کادر درمان که معلمان هم با شرایط سخت دست و پنجه نرم می‌کنند و با حسِ مسئولیت‌پذیری تلاش می کنند تا دانش‌آموزی از تحصیل بازنماند. منصور حمیدی تنها یک نمونه از معلمان فداکار استان است که با وجود سختی‌ طی کردن مسیر طولانی از منزل تا مدرسه، به عشق دانش‌آموزانش می‌آید تا الفبای زندگی را به آن‌ها بیاموزد.

و البته دانش‌آموزان آقای حمیدی نیز تنها تعداد کمی از دانش‌آموزان محروم استان هستند که از آموزش مجازی محروم‌اند و چه بسیارند دانش آموزانی که ادامه تحصیل‌شان در گرو داشتن تبلت یا گوشی هوشمند است که این امر توجه بیش از پیش نهادها و دستگاه‌های استان و کشور و همچنین کمک بی‌دریغ خیرین را می‌طلبد.

لینک کوتاه: asriran.com/0039Uf

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: معلم اهواز دانش آموزان دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۸۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش پارس نیوز، حمید طریفی حسینی، درباره ثبت نام دانش آموزان ابتدایی اظهار داشت: ستاد ثبت‌نام وزارت آموزش و پرورش ۱۹ اردیبهشت را برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص کرده است که این امر به صورت الکترونیک قابل انجام است.

وی ادامه داد: تاکنون سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی حدود یک میلیون نوآموز بدو ورود به دبستان انجام شده است و برای ثبت نام پایه اول این نوآموزان، والدین آن‌ها می‌توانند از تاریخ اعلام شده به سامانه irhttp://my.medu.ir مراجعه کنند.

سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی؛ پیش شرط ثبت‌نام پایه اول

طریفی حسینی یادآور شد: سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان به عنوان پیش شرط مهم ثبت‌نام پایه اول است و از خانواده‌هایی که تاکنون برای سنجش نوآموز بدو ورود به دبستان خود اقدام نکرده اند، درخواست می‌کنم، نسبت به این امر اقدام کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ثبت‌نام اتباع نیز تابع ضوابط و مقررات خاص خود است که پس از ابلاغ شیوه نامه مربوطه ثبت‌نام آن‌ها آغاز خواهد شد.

طریفی حسینی درباره محدوده بندی مدارس با توجه به موقعیت جغرافیایی منازل توضیح داد: نحوه محدوده بندی جغرافیایی مدارس در دستورالعمل ثبت‌نام به استان‌ها اعلام می‌شود.

وی با اشاره به ماده ۴۱ آیین نامه اجرایی مدارس گفت: به منظور توزیع متوازن دانش آموزان، محدوده بندی جغرافیایی با اولویت ثبت‌نام دانش آموزان در نزدیکترین مدرسه به محل سکونت آنان لحاظ می‌شود و ثبت‌نام از دانش‌آموزانی که والدین آنان هر دو شاغل هستند، در مدرسه نزدیک به محل کار پدر یا مادر، منعی ندارد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: ثبت‌نام موردی دانش آموزان ساکن در محدوده مدارس مرزی مناطق آموزش و پرورش به ویژه در کلانشهر‌ها با هماهنگی و نظارت ستاد‌های ثبت نام مناطق آموزشی همجوار امکان پذیر است.

وی درباره زمان ثبت‌نام و طرح سنجش سلامت دانش آموزان، یادآور شد: آموزش و پرورش تقویم اجرایی مرتبط با فعالیت مدرسه از جمله سنجش، ساماندهی نیروی انسانی، ثبت و سفارش کتاب درسی و ثبت‌نام دانش آموزان را به عقب کشیده و ساماندهی این موارد باید تا مرداد انجام شود تا فرصت برنامه‌ریزی آموزشی به مدارس داده شود.

منبع : دانشجو

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • یک معلم درکلات کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم