Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از اعتماد، آن خبری که همراه با عکس محمد دست به دست می‌شد این بود که او به دلیل نداشتن گوشی هوشمند و محرومیت از شرکت در کلاس‌های درس مجازی دست به خودکشی زده است و همین بود که ناگهان احساسات دریافت‌کنندگان این خبر که هنوز منبع مشخصی نداشت را جریحه‌دار کرد. در روزهای پس از این ماجرا تمام نبرد بر سر ثابت کردن این بود که محمد گوشی داشته است یا نه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزش و پرورش تمام تلاشش را به کار بست و بعد به نقل از مصاحبه با مادر و مدیر مدرسه محمد گفتند که او در همان روز حادثه در کلاس حضور داشته است. با این حال هر چه از اصل خبر دور شدیم انگار آن شوری که استانداری و دادستانی استان را گرفته بود که پرونده را دنبال می‌کنند و به نتیجه می‌رسانند هم خوابید. نزدیک به یک ماه گذشته و هنوز هیچ مقام قضایی در مورد سرنوشت پرونده مرگ محمد اظهارنظر نکرده است. مجید اجرایی، مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان بوشهر می‌گوید، مطالبه خود آموزش و پرورش هم این است که دادستانی حرفی بزند چون آنها هم از سرنوشت پرونده بی‌اطلاع  مانده‌اند.

نزدیک به یک ماه گذشته، آن هیاهوی اول جای خودش را به سکوت و بی‌خبری داده است. آیا آموزش و پرورش بوشهر در جریان پرونده مرگ یکی از دانش‌آموزانش قرار دارد یا نه؟ چرا دیگر خبری از پرونده محمد نمی‌رسد؟ اجرایی در پاسخ به این سوال می‌گوید:«ببینید در مورد این پرونده به نظرم ما باید این سوال را بپرسیم به‌خصوص از دوستان رسانه. اینکه انتظار هست که دوستان رسانه به عنوان یک سوژه خبری توجه کنند که فقط آموزش و پرورش جزو طرف‌های درگیر در ماجرا نیست. جنس کار و حادثه به‌ گونه‌ای است که باید از طرف‌های دیگر پیگیری صورت بگیرد. به عنوان مثال دادستان و مقام قضایی باید در این مورد ورود کند. ما آنجا که بخش آموزشی ماجرا بود، ورود کردیم. در آن بخش ما توضیح دادیم که این دانش‌‌آموز به صورت مجازی درس می‌خوانده و تا قبل از حادثه هم در آن فضا حضور داشته است. اما باقی ماجرا به ما مرتبط نمی‌شود و آقای دادستان باید ورود کند همان طور که معاون استاندار هم قبلا به صراحت گفته بودند چون بخش‌هایی از این ماجرا هنوز برای ما هم روشن نیست.» او توضیح می‌دهد تا جایی که توانسته‌اند و حوزه مسوولیت‌شان بوده، وارد ماجرا شده‌اند اما حالا دیگر باید منتظر تصمیمات نهادهای دیگر ماند:«قرار بود پزشکی قانونی نتیجه را به مقام قضایی ارایه دهد و مقام قضایی اعلام کند که جریان از چه قرار است. چون دو سناریو بود؛ سناریوی خودکشی و اینکه ممکن است قتل در میان باشد، قرار بود برای روشن شدن این موضوع در حوزه قضایی ورود پیدا کنند. پس دیگر پرونده‌ای در دست آموزش و پرورش نیست، پرونده‌ای مستقل است که دادستان دیر می‌تواند بگوید به چه نتیجه‌ای رسیده و اتفاقا مطالبه‌گری شما می‌تواند بیشتر تاثیر بگذارد تا ما. ما هم پیگیر هستیم اما تا این لحظه چیزی به صورت علنی اعلام نشده که جریان از چه قرار بوده. متاسفانه ما هم به شکل شفاف اطلاعاتی در اختیار نداریم.»

بعد از این حادثه و پس از موجی از نگرانی‌هایی که در مورد احتمال ارتباط حادثه مرگ دانش‌آموز 11 ساله با کمبود امکانات برای تحصیل مجازی پیش آمد آیا خانواده‌ها در استان یا شهرستان آنقدر نگران شده بودند که بازخوردی به آموزش و پرورش نشان بدهند؟ اجرایی می‌گوید:«شما بهتر از من می‌دانید که در سراسر کشور، دانش‌آموزان زیادی هستند که دسترسی ندارند، گوشی ندارند، اینترنت ندارند و خب در استان بوشهر هم هستند کسانی که این دسترسی‌ها برایشان فراهم نیست اما در پاسخ به پرسش شما باید بگویم اینکه این حادثه سبب شده باشد، هول و هراسی در خانواده‌ها بیفتد چنین موردی نداشتیم.» اما فارغ از این اتفاق به صورت خاص آنچه بیش از همه ‌چیز به آموزش و پرورش مرتبط می‌شود، این است که حفظ سلامت روان دانش‌آموزان در این شرایط دشوار نباید مغفول بماند. هر چه احتمال در دسترس نبودن امکانات لازم و با کیفیت برای تحصیل از راه دور کمتر باشد، نیاز به نظارت و مشاوره هم بیشتر می‌شود. استان بوشهر چقدر در این حوزه فعال است؟ «ما در کل کشور و استان، مراکز و هسته‌های مشاوره داریم. از طریق خود اداره‌های آموزش و پرورش رابط‌ها و مشاورهایی معرفی شده‌اند و اداره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اداره مشاوره مشغول به کار هستند. همز‌مان با همین قضیه دوره‌های ضمن خدمت و کارگاه‌هایی برای تمام مشاورین و مراقبین مدارس گذاشته شد. این دوره‌ها وجود داشتند و پس از این قضیه هم حساسیت بیشتر شده و حوزه پیشگیری از آسیب‌های ما ورود جدی‌تری به قضیه کرده است. با مشاوران صحبت کرده‌اند و دوره‌های توجیهی گذاشتند.»

مدیر روابط عمومی بوشهر می‌گوید که نمی‌خواهد از خودشان سلب مسوولیت کند اما تا آخر گفت‌وگوی کوتاه‌مان چند بار تکرار می‌کند که حواس رسانه‌ها باید به سایر نهادها و بخش‌ها هم باشد. یکی از حرف‌هایش این است که برای تامین گوشی و تبلت کلی با شرکت‌های نفت و گاز مکاتبه کرده بودند: «همین دستمایه یک گزارش خوب می‌تواند باشد، منطقه‌ای که قطب اقتصاد و نفت و گاز این مملکت است هنوز دانش‌آموزانش ساده‌ترین وسایل دسترسی به آموزش را ندارند. این مطالبه‌گری از سوی شما هم باید صورت بگیرد، ما کار خودمان را کرده‌ایم، مکاتبه داشته‌ایم چون اینها تامین اعتبار می‌خواهد. قول داده‌اند 2 هزار گوشی به ما بدهند اما می‌دانید که اعتبارات آموزش و پرورش حتی کفاف سرانه مدارس را هم نمی‌دهد بنابراین نهادهای دیگر به خصوص حوزه اقتصاد و نفت و گاز باید ورود کنند. کل استان را هم که بخواهند از این نظر تامین کنند برایشان چیزی نمی‌شود.» می‌گوید که اخیرا شورای هماهنگی پتروشیمی‌ها قول تامین 2 هزار تبلت دانش‌آموزی را برای دانش‌آموزان نیازمند استان داده اما نمی‌داند این وعده کی عملی می‌شود.

پربیننده ترین حکم حقوقی بازنشستگان ٩٩ +لینک دریافت کدام بازنشستگان وام ۵۰ میلیونی می‌گیرند؟ تصمیم مهم درباره دورکاری کارمندان تهرانی/ تعطیلی ۳گروه شغلی در ۴۳شهر بحرانی لحظه به خاک سپردن محمدرضا شجریان +فیلم درخواست فوری تعطیلی دو هفته‌ای تهران

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آموزش و پرورش خودکشی دانش آموز شبکه اجتماعی مرگ قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت آموزش و پرورش مقام قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۱۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این تعداد به ۱۲ هزار و ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر شوشتری درجمع خبرنگاران به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، ضمن تشکر از تلاش‌های معلمین و اهمیت به وضعیت معیشت و حقوق معلمین اظهار داشت: آموزش و پرورش خراسان رضوی به عنوان بزرگترین و گسترده‌ترین دستگاه، با 100 هزار همکار فرهنگی و یک میلیون و 500 دانش آموز مشغول فعالیت است.

وی افزود: در آزمون‌های استخدامی مختلفی که برگزار شد برای سال تحصیلی آینده 10 هزار و 208 معلم جدید در استان خراسان رضوی جذب آموزش و پرورش می‌شوند. با استفاده از معلمان قراردادی نیز این تعداد به 12 هزار و 689 نفر افزایش پیدا می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: 20 هزار نفر بازمانده از تحصیل در این استان طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش اعلام شده و این در حالی است که 5 هزار نفر از بازماندگان تحصیل برای سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار مجدد آورده شده‌اند.

شوشتری اضافه کرد: 90 درصد از دانش‌آموزان اتباع در خراسان رضوی افغانستانی هستند و اتباع عراق و سوریه در رتبه‌های بعدی قرار دارند، همچنین شمار دانش‌آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی 70 هزار نفر است و علاوه بر این 3 هزار نفر از دانش‌آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل