Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس مازندران ـ جاوید عباسی| یکی از نگرانی‌های شیوع کرونا  در کشور همه‌گیری این بیماری در بین دانش‌آموزان بوده است که با تعطیلی مدارس میزان همه‌گیری این بیماری بین دانش‌آموزان بسیار کم بوده و اگر هم دانش‌آموزی مبتلا شده دست‌کم در مدرسه نبوده است.

اما متولیان آموزشی در کنار تعطیلی مدارس باید زمینه‌سازی برای جلوگیری از افت تحصیلی دانش‌آموزان را فراهم می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهای نخست شیوع کرونا به صورت پراکنده اقدامات آموزشی توسط معلمان و دانش‌آموزان در فضای مجازی انجام می‌شد اما چون اقدامات انجام شده منسجم نبوده امکان دریافت نتیجه هم وجود نداشت.

متولیان آموزشی در کشور تولید نرم‌افزار آموزشی شاد را در دستور کار خویش قرار داده و تا حدودی بخشی از نیازمندی‌های دانش‌آموزان در توسعه فعالیت آموزشی در فضای مجازی را فراهم کردند اما واقعا این نرم‌افزار هم نتوانست نیازهای واقعی خانواده‌ها را فراهم کند.

برخی از معلمان و دانش‌آموزان در توافق پشت پرده استفاده از سایر نرم‌افزارهای خارجی را برای تبادل اطلاعات درسی در دستور کار قرار داده و از نرم شاد تنها برای اعلام گزارش کار به آموزش و پرورش یا در حد رفع تکلیف استفاده می‌کنند.

اگرچه متولیان آموزشی در کشور معتقد هستند که نظارت‌ها در این بخش قوی است و معلمان نمی‌توانند از سایر نرم‌افزارها برای تبادل اطلاعات استفاده کنند اما حقایق موجود و تشکیل گروه‌های مجازی در سایر نرم‌افزارها موضوع غیرقابل انکار است.

ذکر این نکته هم ضروری است که پیام‌رسان‌های خارجی هم نتوانستند نیازمندی‌های دانش‌آموزان و معلمان را فراهم کنند اما حداقل از نظر دانش‌آموز و معلم تبادل اطلاعات در این نرم‌افزارها به دلیل مسائل فنی بهتر از برخی نرم‌افزارهای داخلی انجام می‌شود.

برای رفع این معضل نخبه بابلی که در زمینه تولید نرم‌افزار فعالیت می‌کند اقدام به تولید اپلیکیشنی کرده که بنا به اذعان خودش و تأیید یک مدیر مدرسه همه نیازهای دانش‌آموز و معلم را در کلاس آنلاین فراهم می‌کند.

سعید فضیلت نخبه بابلی به همراه دیگر همکارش آقای عابسی برای تولید این نرم‌افزار ورود پیدا کرده است، وی درباره این نرم‌افزار که رایسا، اظهار کرد: معلمان و دانش‌آموزان با نصب این نرم افزار می‌توانند به صورت آنلاین در کلاس‌های درس شرکت کنند.

وی تصریح کرد: در این نرم‌افزار دانش‌آموز مانند روزهای عادی سرکلاس درس با معلم و سایر دانش‌آموزان حاضر شده و مباحث درسی را بر اساس روزهای مدرسه پیگیری می‌کند.

این نخبه بابلی انتقال صدا و تصویر و دستک‌تاپ با کیفیت بالا، امکان چت  آنلاین و قفل چت، امکان پخش صدا و تصاویر همه دانش‌آموزان به صورت همزمان را از قابلیت‌های این نرم‌افزار ذکر کرد و گفت: امکان خصوصی‌سازی پرسش و پاسخ و زمینه ضبط خودکار و ذخیره در سرور را فراهم کردیم.

وی با اعلام اینکه این نرم‌افزار کاملا بومی است، افزود: هزینه تولید این نرم بسیار پائین‌تر از مشابه خارجی بوده و امکات خدمات و پشتیبانی آن در کشور فراهم است.

در ارتباط با صحت و سقم اظهارات مطرح شده با علیرضا مشایخ مدیر مدرسه غیرانتفاعی کمال که در سال تحصیلی جاری ۷۳۰ نفر دانش‌آموز دارد، گفت‌وگو کردیم.

این مدیر مدرسه با اعلام اینکه استفاده از این نرم‌افزار را از ابتدای مهر آغاز کردیم، گفت: پس از شیوع کرونا با تعدادی کارشناسان حوزه آی‌تی در ارتباط با دغدغه‌ها و نیازمندی‌های کلاس درس به صورت آنلاین وارد گفت‌وگو شدیم.

وی اضافه کرد: کارشناسان این حوزه پس از بررسی‌های دقیق نسبت به معرفی نرم‌افزار رایسا اقدام کرد که قابلیت‌ برگزاری کلاس‌های درس آنلاین با تعداد دانش‌آموزان مشخص شده در هر کلاس را دارد.

مشایخ خاطر نشان کرد: با استفاده از این نرم افزار دانش‌آموزان مدرسه ما مانند روزهای عادی در کلاس درس فضای مجازی حاضر می‌شوند و رضایت خانواده‌ها را به همراه دارد.

پریسا پیاده‌روحی مادر کارن پورمحمد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره قابلیت نرم‌افزار رایسا و نحوه استفاده فرزندش، اظهار کرد: فعالیت درسی فرزندم از صبح بر اساس تقویم کلاسی آغاز  می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: با قابلیت‌های که در این نرم‌افزار تعریف شده صدا و تصویر معلم و سایر دانش‌آموزان به صورت همزمان در دسترس دانش‌آموزان قرار دارد.

 

 

مادر کارن پورمحمد اضافه کرد: از نظر ما فرزندم  در کلاس درس حاضر می‌شود و خوشبختانه مشکلی خاصی نداریم.

کرمانشاهی یکی دیگر از والدین دانش‌آموز مدرسه مشایخ بابل درباره قابلیت‌های نرم‌افزار رایسا،گفت: در این سامانه تصویر و صدای معلم به صورت همزمان در دسترس است.

وی تصریح کرد: معلم به صورت کامل و مانند کلاس درس به عملکرد دانش‌آموزان نظارت مستقیم داشته و امکان تبادل اطلاعات به صورت همزمان به صورت تصویری وجود دارد.

 

خانم کرمانشاهی اضافه کرد: پسرم مانند روزهای عادی سر ساعت هشت در کلاس درس حاضر می‌شود و همزمان قابلیت استفاده با گوشی، لب‌تاب و حتی تبلت نیز وجود دارد.

وی با اشاره به مشکلاتی که در ابتدای شیوع کرونا با استفاده از سایر نرم‌افزارها وجود داشت، گفت: مشکلاتی که در سایر نرم‌افزارها داشتیم در رایسا مرتفع شده است.

به‌گزارش فارس، با این توضیحات انتظار است که متولیان امر در آموزش و پرورش مازندران با بررسی همه جوانب درباره برنامه کاری خودشان برای استفاده گسترده‌تر از این نرم افزار تصمیمات مناسبی اتخاذ کنند.

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مازندران کلاس آنلاین متولیان امر آموزش و پرورش مازندران ساری صورت همزمان تبادل اطلاعات نرم افزار نرم افزار دانش آموزان شیوع کرونا دانش آموز کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۶۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان،طاهره زحمت کش گفت درطرح شهید محمودوند که شناسایی چهره به چهره بازماندگان از تحصیل است در دو سال اخیر در آن مدیران مدارس به عنوان پیگیری کننده تعریف شده و باید با داشتن کد ملی دانش آموز بازمانده، آدرس محل سکونت زمان تولد و با به کارگیری انواع روش‌های شناسایی علل بازماندگی دانش آموز را بررسی و پیگیری کنند.
وی افزود پایان اردیبهشت‌ماه آخرین مهلت سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان است
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان توجه جدی به دانش آموزان دیرآموز، سنجش به موقع نوآموزان پیش دبستانی و مداخله به هنگام، توجه جدی به دانش آموزان مناطق محروم، روستایی و عشایر، فرهنگ سازی و نگه داشت دانش آموزان جذب شده را راهکارهای اولویت‌دار در کاهش بازماندگان عنوان کرد

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • آزمون دوباره از ۱۳۵ کنکوری جامانده «زیرکوه»!
  • یک معلم درکلات کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس