Web Analytics Made Easy - Statcounter

معلمی در یکی از مدارس سیستان و بلوچستان، دانش‌آموز پسری را به شدت تنبیه می‌کند؛ این در حالی است که تنبیه بدنی در مدارس کشور ممنوع است.

به تازگی تصاویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که معلمی در کلاس درس اقدام به ضرب و شتم یک دانش‌آموز می‌کند؛ این تصاویر دلخراش واکنش هایی را به دنبال داشت.

به گزارش رکنا، ماجرا از این قرار است که شوخی بیش از حد و ایجاد بی نظمی توسط دانش آموز علیرغم تذکرهای داده شده اما کار دست وی داد و باعث شد تا معلم فنوجی کنترل خود را از دست داده و دانش آموز را مورد ضرب و شتم قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتشار این خبر حساسیت رسانه‌ها و افکار عمومی را برانگیخت و خوشبختانه با واکنش سریع مسئولان آموزش و پرورش استان مواجه شد.

ایجاد بی نظمی توسط دانش آموز، کنترل خشم معلم را از دست داد

تیمور مبارکی، رئیس اداره آموزش و پرورش فنوج بیان کرد: از همان لحظه ای که این اتفاق  به وقوع پیوست بلافاصله کمیته نظارت شهرستان فنوج تشکیل و مصوب شد یک تیم نظارتی به صورت عملیاتی،  در محل دبیرستان شهید رجایی حاضر و از مجموعه کارکنان، دبیران و دانش آموزان تحقیق و تفحص صورت گیرد که به چه دلیل و با چه کیفیتی این اقدام شنیع صورت گرفته است.

وی ادامه داد: بعد از تحقیق، دبیر خاطی و مدیر آموزشگاه به صورت جداگانه به واحد ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش شهرستان احضار و از آنها توضیح خواسته شد.

این مسئول افزود: دبیر خاطی با اقرار به عمل خود مبنی بر تنبیه بدنی دانش آموز اظهار ندامت و پشیمانی کرده که در آن لحظه متاسفانه کنترل خود را از دست داده ام.

مبارکی اذعان کرد: به گفته معلم خاطی این ضرب و شتم بعد از چندین بار تذکر به دانش آموز که "لطفا ساکت باش و نظم کلاس را برهم نزن"، در نهایت مجبور به برخورد فیزیکی و تنبیه وی شده است.

رئیس اداره آموزش و پرورش فنوج اظهار کرد: در جلسه بعدی کمیته نظارت شهرستان برای دبیر خاطی تذکر درج در پرونده، جابجایی به آموزشگاه دیگر و گرفتن تعهد مصوب شده است.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا تنبیه تنبیه بدنی اخبار حوادث دانش آموز ضرب و شتم معلم پرونده جابجایی سهام عدالت قیمت خودرو کرونا قیمت دنیا جهانبخت بازار آزاد فال بازیگر سینما و تلویزیون دنیا جهانبخت در اینستاگرام دنیا جهانبخت و مهراد جم آموزش و پرورش دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۰۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در نشست خبری اظهار کرد: قریب به ۱۶ میلیون و ۵۰۰ دانش‌آموز و اولیا در کشور داریم و بخش اعظمی از جامعه متأثر از نظام تعلیم و تربیت است و این امر وظیفه خبرنگاران است.

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه ریشه سربلندی ایران عزیزمان در تربیت و ریشه تربیت را می‌توانیم در معلمان جستجو کنیم، ضمن تبریک هفته معلم و گرامی‌داشت مرتضی مطهری، تصریح کرد: مرتضی مطهری معلم انقلاب بود و در سایه روشنگری بینش و قدرت معلمی و مفاهیم انقلاب در اختیار جوانان قرار گرفت و از آموزه‌های ایشان هنوز بهره‌مند می‌شویم.

وی معلمی را مسئولیت سنگینی دانست، ابراز کرد: این شغل را با سایر مشاغل نمی‌توان مقایسه کرد، معلمی عشق است، شغل نیست.

فرهادی ادامه داد: آموزش و پرورش ۹۸۰ هزار نفر پرسنل کنونی دارد که در نظام رتبه‌بندی شرکت کردند و در بخش آموزش فعال هستند و کانون و اجتماع معلمان است.

سخنگوی آموزش و پرورش ابراز کرد: اعتماد عمومی به معلمان و مدرسه سرمایه گرانی است که باید سعی در حفظ آن کنیم و در گرو این سرمایه امنیت برای کشورمان بیافرینم.

وی افزود: انتخاب معلم نمومنه یک حرکت  نمادین است.این اتفاق یک قدر مطلق دقیق نیست، بلکه نسبی است و توانمندی‌هایی آن‌ها را شناسایی می‌کنیم.

سخنگوی آموزش و پرورش گفت: نحوه شناسایی معلم اینگونه نیست که خود را کاندیدا کنند بلکه از طریق نظرخواهی از سایر معلمان، دانش‌آموزان و اولیا طرح نویی راه‌اندازی شد، زیرا بسیاری از معلمان از این کار معذورند و توازن معلمی، آن‌ها را محدود می‌کند؛ اما امسال این شناسایی به شکلی رقم خورد و ما به ارزیابی‌های چندگانه معلم، دانش‌آموز و اولیا ۹۳ هزار معلم در سطح مدرسه به عنوان نمونه انتخاب می‌شود.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند